Kender du strandens sten?

Kender du strandens sten?
Strandstenskursus den 1. oktober

Strandstenskursusplakat2

Tag med på et gratis strandstenskursus med den bogaktuelle geolog, Per Smed, som vil give dig kendskab og viden om stenene, du finder på stranden.

Kurset er tilrettelagt for begyndere inden for geologien,
men alle interesserede er velkomne!

Per Smed  har udgivet en  række meget anvendte og populære bøger om emnet, og han er kendt for sin spændende og engagerede måde at formidle sin store viden på. Tidligere har Per Smed besøgt vores lokalsamfund for at se nærmere på “De Fire Sten” ved Frølunde Gadekær, hvilket resulterede i en meget interessant artikel af Villy Jensen (se artiklen her).
Tårnborg Lokalråd er derfor meget glad for, at Per Smed har kunnet afse tid til et strandstenskursus i vores område!

Kurset starter klokken 13.00 og forventes at slutte cirka klokken 17.00.
Kurset finder sted sted på stranden langs Broholmvej på Frølunde Fed, og vi mødes på  parkeringspladsen på Broholmvej (der hvor busserne har stoppested!)

Strandstenskursusmødestedsbilleder

 For at få det bedste udbytte af kurset foreslås det, at man at medbringer følgende: En spand eller en vandkande; en lup – hvis man har en eller kan låne en; en hammer; gummistøvler eller eventuelt vilje til at vade lidt ud i vandet med bare fødder (de flotteste sten ligger altid ude i vandet); et eller andet til at bære sten med hjem i (en rygsæk er langt det bedste).
Per Smed har lovet at stå til rådighed, så længe nogen ønsker at stille spørgsmål.