Naturen netop nu – fuglene er begyndt på deres efterårsrejse

Tårnborg Vandreklub

p1150102

Det var atter en vellykket vandring, da 32 deltagere onsdag den 21. september sammen med guiden, Villy Jensen, gik tur i Tårnborgområdets smukke omgivelser!

Temaet for turen var ”Naturen netop nu – fuglene er begyndt på deres efterårsrejse”, og Villy fortalte levende om blandt andet de store stære-, vibe- og bramgæsflokke, der kan iagttages i vores område netop i disse dage.
Deltagerne i turen var undervejs så heldige at komme på tæt hold af en tårnfalk, som sad på en tagkvist og med sit infrarøde syn spejdede efter musespor og byttedyr.

Turen gik i et herligt sensommervejr fra Tårnborghallen over Kirkestien, gennem Halseby Mose til Tårnborg Kirke, gennem kvægindhegningen ved Marsk Stigs Høj til Norstien, hvor en utrolig flot solnedgang blev beundret. Så videre ad ”Junglestien” til Halsebyvej, hvorefter turen rundt blev afsluttet via Tårnborg Skole til Tårnborghallen, hvor deltagerne tog afsked med hinanden klokken godt 20.00.

Før og efter vandringen blev der givet en vigtig meddelelse:
Årets resterende vandringer med Villy Jensen finder sted onsdage med start klokken 16.30
og vandringerne med Kurt Rehder finder sted søndage med start klokken 14.00.
(Se nærmere om datoer og temaer for vandringerne på Lokalrådets aktivitetskalender!)

Næste vandring finder sted onsdag den 5. oktober klokken 16.30 under titlen ”Oldtidsturen”. Mødestedet for vandringen er Tårnborg Kirke,
og det er atter Villy Jensen, der vil guide os på turen.
Alle er som sædvanlig velkomne, og det er gratis at deltage.

p1150105  p1150115