Sommer i Tårnborg 2017

Sommer i Tårnborg 2017
17. juni klokken 10 – 01.30

Sommer i Tårnborg 2017-plakat

Kom og få en sjov og spændende dag med masser af aktiviteter for alle aldre,
musik og sang, konkurrencer og hygge samt fællesspisning om aftenen
med efterfølgende dans og musik ved “Fire halve”.

Foreløbigt er der planlagt følgende i forbindelse med “Sommer i Tårnborg 2017”:

Klokken 10.00 åbnes for festlighederne, og sommerfestens markedsplads med meget forskellige boder åbner, samtidig med at en masse aktiviteter går i gang. Man kan blandt andet besøge ”Kildebakkens Sjove Fotobod”, deltage i nostalgilege og idrætslege, afprøve flødebollemaskinen, se hvor god man er til at slå søm i en træstamme, forsøge sig i hesteskokast, dåsekast, ”Det Muntre Køkken” og ballondart. De mindste kan prøve Ungdomsbrandvæsenets el-biler, og alle kan prøve kræfter med airtracken, fitnessøvelser og akrobatik samt undersøge, hvor præcist et skud man har med fodbolden og få målt, hvor hårdt man egentlig skyder til bolden! Senere på dagen kan man udfordre sig selv og andre inden for e-sport, da der bliver mulighed for et spil FIFA.  Nostalgilege
Man kan også tilmelde sig forskellige konkurrencer og fremvisninger. Som sidste år er der ”Vis mig dit kæledyr”, og i år må både børn og voksne deltage med deres dyr! ”Havetraktor-ræs” er også en konkurrence man kan deltage i, hvis man har styr på hjemmets vilde havetraktor! Og så er der selvfølgelig menighedsrådets store kagedyst, hvor Tårnborgs flotteste og lækreste kage i 2017 skal findes! Du kan læse reglerne for deltagelse i de tre konkurrencer her!
Tårnborgs bedste kager
Om eftermiddagen er der underholdning i underholdningsteltet, hvor Troels Christensen i nogle timer vil sørge for musikken til festlighederne, og hvor fem formænd fra sognet har valgt hver en sang til fælles afsyngelse af publikummet til ”Fem vi ka’ li’”. Desuden vil ”Sognepræstens prøvelser og fristelser” blive afsløret af pastoren selv et par gange i løbet af eftermiddagen.
Hen over dagen vil der også være forskellige udstillinger, hvor man kan blive klogere på fx veteranbiler og –knallerter, på lystfiskerkunsten og på ”Det gamle Tårnborg”.
Ja, og så er det stort set gratis at deltage i det hele! Næsten alle aktiviteter og hele underholdningen i dagsprogrammet kan man frit tage del i uden at skulle betale noget for det! Men man kan selvfølgelig også købe mad og drikkelse på festpladsen, og de fleste besøgende vil sandsynligvis finde priserne lave, i forhold til den indsats som en masse gode tårnborgensere har lagt i afviklingen af ”Sommer i Tårnborg 2017”.UH-teltet

Aftenprogrammet starter klokken 19.00 med fællesspisning i Tårnborghallen. Det vil være en god ide at finde sammen med venner, familie og naboer og i fællesskab købe billet til en hyggelig og sjov aften, hvor det kendte vestsjællandske band ”Fire Halve” kommer og spiller en mængde god musik, der både kan danses og drømmes til! En billet til hele aftenen koster kun 100 kr. – såfremt man er fyldt 17 år, og bare 50 kr.- hvis man er under 17 år! Billetter kan købes i Dagli’Brugsen i Frølunde eller online på lokalrådets hjemmeside.
Mad til fællesspisningen kan man selv medbringe, hvis man ønsker det. Der vil være mulighed for at få grillet medbragt kød, grønt og andre madvarer ganske gratis på festpladsens store grill. Man kan også vælge at lade Tårnborg Forsamlingshus sørge for smørrebrød, hvilket da bestilles på telefon  58380008. Drikkevarer må ikke medbringes, da der sælges både øl, vand og vin fra baren i hallen – for nogle indtægter er der behov for, hvis ”Sommer i Tårnborg” skal kunne gentages næste år!

SmørrebrødstilbudDu kan læse mere om sommerfestens program og tilmeldingsregler her på hjemmesiden først i juni måned.

Det er erhvervslivet, foreningerne og institutionerne i Tårnborg, der sammen med Tårnborg Lokalråd står bag planlægningen og afviklingen af ”Sommer i Tårnborg”. Vi håber og tror, at det bliver en fantastisk fest med gode muligheder for, at alle i Tårnborg sogn kan mødes og gennem smil og godt humør få nye bekendtskaber i sognet.Banner om sommerfesten