“Sommer i Tårnborg” – program mm.

Sol - tegning

”Sommer i Tårnborg”
lørdag den 11. juni 2016 ved Tårnborghallen

Er du klar til årets store Tårnborg-fest? – Forhåbentlig bliver vi rigtig mange!

Det er helt gratis at deltage i eftermiddagens program!

Billetter til aftenens fællesspisning, musik og dans koster kun 100 kroner og kan købes online her – tryk på online-billet, eller i Dagli’Brugsen i Frølunde og hos lokalrådets kasserer, Mette Jørgensen på Halsebyvej 15.                               

Tryk på plakaten for læsbar version!

Sommer i Tårnborg-plakat

Foreningerne, institutionerne og Lokalrådet i Tårnborg har i flere måneder arbejdet med at stable en lokalfest på benene.
For mange år tilbage blev der jævnligt afholdt sportsfester, sankthansfester og byfester i vores sogn, og mange mindes stadig de glade dage med boldspil, lege, spisning, dans og musik. Men pludselig sluttede de lokale fester, hvor fællesskabet i Tårnborgområdet blev dyrket på sportspladsen og i hallen.
Dette fællesskab forsøger vi nu atter at markere og udvikle gennem ”Sommer i Tårnborg”, som er en fest med aktiviteter og underholdning for alle i Tårnborg, både piger og drenge, damer og herrer, kvinder og mænd samt unge og ældre.
Festens program er todelt. Aktiviteterne starter klokken 11.00 om formiddagen, hvor der vil være en kort velkomsttale inden området omkring Tårnborghallen forhåbentlig fyldes med glade mennesker, som vil deltage i de forskellige og i helt overvejende grad gratis spil og konkurrencer, der tilbydes i løbet af eftermiddagen.

Eftermiddagens program
(Ændringer og tilføjelser kan forekomme. Følg med her på siden!)

Klokken 11.00: Officiel åbning af sommerfesten ved formændene for lokalrådet og idrætsforeningen, Karen Holst Carlsen og Troels Christensen

Klokken 11.15: ”Gadekampene” starter. Social fodboldturnering med hold á 5 personer fra samme gade. Mindst to personer under 13 år på hvert hold og gerne begge køn på holdene. Der spilles kampe á otte minutter, og der anvendes ikke fodboldstøvler. Tilmelding med angivelse af kontaktperson for holdet senest den 8. juni på taarnborg.aktiviteter@gmail.com
(
Læs mere om reglerne her)

Klokken 11.15: ”Vis mig dit kæledyr”. Har du en sød hund, en nuttet kanin eller måske en gylden guldfisk, som andre bør se, så tag den med til sommerfesten! Lav en planche om kæledyret til udstillingen. Klokken 11.45 er der afstemning om det sødeste og sjoveste kæledyr, og klokken 12.15 kåres vinderdyret, og vinderen modtager en lille præmie.
(Læs mere om reglerne her)

Klokken 11.15: ”Nostalgi-lege”. Husker du ”kartoffel-i-ske”, ”trillebørræs”, ”sækkevæddeløb”, ”udklædningsstafet”, ”bide-til-æble” og ”elastikhop”? Få nogle af de gamle lege genopfrisket sammen med nogle af vennerne.

Klokken 11.15: ”Slå søm i-konkurrence”. Køb nogle søm og udfordr din kammerat: Hvem er Tårnborgs ”Sømbæst”?

Klokken 11.15: ”Flødebollemaskinen”. Kan du fange en flødebolle? Prøv!

Klokken 11.15: “Ansigtsmaling og lege” ved Produktionshøjskolen

Klokken 12.00: ”Krolf”. Kender du krolf? Kom og forsøg dig med blandingen af golf og kroket, som afvikles på TIF’s nyanlagte krolfbane. Du kan tilmelde dig spillet på dagen fra klokken 11.00.

 Klokken 12.30: ”Havetraktor-ringridning med forhindringer”. Hvor præcis er du i havetraktorkørsel? Kom og vis dine evner! Deltagerne skal være over 18 år – eller fyldt 13 år og have følge af en ansvarlig voksen. Deltagerne skal selv medbringe havetraktor. Den skal være i “lovlig” stand og kunne slå græs. (Læs mere om reglerne her)

Klokken 13.00: ”Hesteskokast”. Er du og din ven/-inde Tårnborgs bedste hesteskokastere? Tilmeld jer hesteskosturneringen for to-mands-hold på dagen fra klokken 12.

Klokken 14.00: ”Petanque”. Hvor tæt kan du komme på ”grisen”? Der spilles på TIF’s petanquebane, og du kan tilmelde dig på dagen fra klokken 13.00.

Klokken 14.00: ”Kagedyst”. Hvem bager ”Tårnborgs bedste kage”? Kagedyst under ledelse af menighedsrådet. Udstilling klokken 14.00-15.30. (Læs mere om reglerne for deltagelse her)

Hvis du er barn, tilbyder Ungdomsbrandvæsenet om eftermiddagen ”kørsel i elbiler”, og så vil du også kunne finde forskellige salgsboder samt andre sjove aktiviteter.

Desuden er der underholdning i løbet af eftermiddagen i UH-teltet:
Klokken 13.30: Sognepræsten fortæller anekdoter og historier
Klokken 14.00: Spillemændene ”Det Grå Guld” underholder
Klokken 14.30: ”Fem Vi Ka’ Li’”-sange udvalgt af fem kendte personligheder i sognet
Klokken 15.15: Sognepræsten fortæller anekdoter og historier
Klokken 15.30: ”Kagedyst-præmieuddeling” ved menighedsrådet

Ungdomsbrandvæsenet kommer i løbet af eftermiddagen og giver nogle opvisninger i deres kunnen og mestring af brandslukningsfaget.

Eftermiddagsprogrammet slutter cirka klokken 17.00.

Ingen skal gå rundt og tørste og sulte, så der vil være salg af fx popcorn, pølser, toast, is, slik og chips samt kaffe, kage, sodavand og fadøl.

Klokken 18.30 starter den store fællesspisning i Tårnborghallen.

Man kan efter eget ønske medbringe sin egen mad, som fx kan være kød til grillen, der sættes op til fri afbenyttelse. Man kan også vælge at lade Tårnborg Forsamlingshus sørge for smørrebrød, hvilket da bestilles på telefon  58380008.
Conny og Jan fra forsamlingshuset står for festens salg af øl, vin og sodavand.

Efter fællesspisningen er der musik og dans til det kendte vestsjællandske band ”fire halve”, som i år fejrer sit 10-års jubilæum. Hvis du kan lide velspillet rock og popmusik, og er du glad for at danse og synge med på navne som fx Gnags, Kim Larsen, Thomas Helmig, Gasolin, Shu-bi-dua, TV2 og mange flere, så får du en helt uforglemmelig aften, hvis du køber billet til Sommer i Tårnborg-festaftenen. (Lyt til “fire halve” her)

fire halve

Billetter á kun 100 kroner til aftenarrangementet kan købes i Dagli’Brugsen i Frølunde eller online ved at trykke her! samt på Halsebyvej 15 hos kassereren i Tårnborg Lokalråd, Mette Jørgensen.

Så der er ingen grund til at tøve: Tag til fest og aktivitet hele dagen og aftenen ved Tårnborghallen sammen med konen, manden, kæresten, naboerne, familien, klub- og arbejdskammeraterne og alle vennerne. Du – og vi – får det sjovt og underholdende!

Sommerfesten slutter klokken 01.00.

(P.s. Hvis du har lyst og mulighed for at deltage i sommerfesten med en hjælpende hånd, hører vi meget gerne fra dig, fx på taarnborg.formand@gmail.com)

Find rundt på festpladsen (tryk på oversigtskortet!):

Festpladsoversigtskort