Sommeren på flaske

Tårnborg Vandreklub
“Sommeren på flaske”

Den 2. juni, som var en varm og solrig lørdag, mødte cirka 25 glade vandrere op hos to meget gæstfrie værter, Viola og Henning Nielsen på Halsebyvej 30.

Forventningerne var store til snapsevandringen under titlen ”Sommeren på flaske”, som Viola og Henning havde indbudt til – med efterfølgende prøvesmagning af Hennings mange fremragende eksempler på kryddersnapse samt Violas dejlige hjemmebagte kage og velbryggede kaffe. – Og ingen gik skuffede hjem!

Turen gik ad Halsebyvej til Norstien, som gruppen vandrede et stykke på under jævnlige stop, hvor Henning berettede om planter, urter og blomster, som efter forbavsende kort trækningstid beriger en billig vodka eller snaps med nogle ekstra fine og velsmagende nuancer.

Sommeren var varm, og tørsten trængte sig på, så efter en række gode historier om akvavittens tilsætningsglæder vendte selskabet tilbage til Halsebyvej 30, hvor Viola og Henning havde gjort klar til kaffebordet og smagsprøverne i haven med udsigt over det helt blikstille Korsør Nor. Her blev herlighederne indtaget under stor hygge og flere fortællinger om det store udvalg af Hennings kryddersnapse. Blandt nyhederne siden sidste års snapsevandring bør ”snapsen på friske bøgeblade” nævnes; ja – den var også god!

Erling Buchholz fra Vandrerklubben Korsør var så venlig at medbring en flaske vodka, som blev udloddet til en heldig vinder, der så efterfølgende forhåbentlig har anvendt den inspireret af Hennings gode råd om krydring af snaps og vodka.

Tårnborg Vandreklub siger til tak alle som deltog, men selvfølgelig især en stor, varm tak til Viola og Henning for deres meget store indsats i det vellykkede, livsbekræftende
og underholdende arrangement.

Nogle udvalgte indtryk fra ”Sommeren på flaske” ses her: