Tårnborg spiste sammen

Tårnborg spiste sammen

 Tårnborg spiser sammen2

Lokalrådets første sammenspisningsarrangement i Tårnborg Forsamlingshus
tirsdag den 29. august 2017 blev en pæn succes.

Omkring 70 af sognets beboere havde valgt at deltage i den forholdsvise billige bespisning, som var delikat tilberedt og tilrettelagt af forsamlingshusets bestyrere, Conny og Jan Laustsen. Måltidet bestod af dansk bøf med bløde løg, kogte kartofler, rødbeder og god brun sovs. Efterfølgende kunne deltagerne vælge at afslutte med rabarberkage til dessert
samt dertil kaffe med romkugler.

Inden maden blev indtaget, bød formanden for Tårnborg lokalråd, Karen Holst Carlsen, velkommen og fortalte, at arrangementet var blevet muliggjort gennem et kommunalt  tilskud, som er givet med det formål at fremme de sociale samværsmuligheder for især de ældre beboere i sognet, hvilket, efter lokalrådet opfattelse, bedst opnås ved også at inddrage de lidt yngre samt de helt unge i Tårnborg Sogn.

Tårnborg spiser sammen1
Tårnborg spiser samme4
Inden deltagerne gik til desserten blev sognets tilbud for deltagelse i aktiviteter gennemgået af lokalrådets sekretær, Jørgen F. Rasmussen. Hver måned ophænges en aktivitetskalender på udvalgte steder i sognet, fx i Dagli’Brugsen i Frølunde, i forsamlingshuset, på Tårnborg Skole, i Kildebakken og i Tårnborghallen. Der blev opfordret til, at sognets arrangører videregiver oplysninger om påtænkte arrangementer til lokalrådet, så alle sognets tilbud kommer med i den månedlige aktivitetskalender.

Sonja Petersson, medlem af det kommunale ældreråd, tog herefter ordet, for at gøre de ældste mødedeltagere opmærksomme på det forestående valg til ældrerådet.
Valget finder sted i november måned, men inden da er der en række informationsmøder,
fx i Korsør den 12. september kl. 14.30
i Teglværksparkens Aktivitetscenter, Teglværksparken 50.

Tårnborg spiser sammen3

Til sidst oplyste lokalrådet, at der også i september måned vil være et
“Tårnborg spiser sammen”-arrangement. Det afvikles
onsdag den 27. september klokken 18.00 i Tårnborg Forsamlingshus,
og det blev afsløret, at menuen sandsynligvis kommer til at bestå af
wienerschnitzler med grønærter, bådkartofler og
bearnaisesauce! (Men inden længe offentliggøres flere detaljer om arrangementet ved opslag de sædvanlige steder i sognet). Lokalrådet håber på endnu større tilslutning til dette næste arrangement.

Efter godt et par timer i hyggeligt selskab forlod de sidste spisedeltagere forsamlingshuset med ordene: “Vi ses igen den 27. september!”