Tårnborg spiste sammen for tredje gang!

Tårnborg spiste sammen for tredje gang!

Så er vi klar til dagens hovedret!

Så er vi klar til dagens hovedret!

Der var stor tilstrømning til Tårnborg Lokalråds tredje arrangement under titlen ”Tårnborg spiser sammen”, som blev afviklet i Tårnborg Forsamlingshus tirsdag aften klokken 18.00. Dette sæsonens sidste spisearrangement var planlagt i samarbejde med ”Husets Venner”, der havde sørget for en times god og underholdende musik som afslutning på aftenens velsmagende menu.

Formanden for lokalrådet, Karen Holst Carlsen, bød de næsten 120 deltagere i arrangementet velkommen og sagde, at hun var glad for arrangementets fine succes, som det store fremmøde var et tydeligt tegn på. ”Man må sige, at Tårnborg virkelig spiser sammen”, sluttede hun sin tale af med.

Kødannelse ved buffeten

Kødannelse ved buffeten

Der ventes på tur i god ro og orden

Der ventes på tur i god ro og orden

Derefter bød forsamlingshusets nye værtspar, Lone og Tomm Knudsen, samt husets øvrige hurtige og hårdtarbejdende personale på en aftenmenu bestående af en dejlig flæskesteg med kogte kartofler, lækker rødkål og masser af velkrydret brun sovs. Til dessert blev der tilbudt delikat, rustik æblekage og naturligvis kaffe eller andre varme og kolde drikke.

Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler!

Uhm, flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler!

Gæsterne omkransede ivrigt buffeten!

Gæsterne omkransede ivrigt buffeten!

God mad og glade gæster

God mad og glade gæster

Inden desserten informerede lokalrådet om de mange aktiviteter, som afvikles i november måned i Tårnborg Sogn. En overraskelse for en del af deltagerne var, at afstemningen til byråd og regionsråd den 21. november denne gang foregår i Tårnborg Forsamlingshus, efter at den i mange år har fundet sted i Tårnborghallen. Lokalrådet opfordrede til, at man orienterer sig på aktivitetskalenderne, der hver måned ophænges udvalgte steder i sognet, eller læser på Lokalrådets hjemmeside på www.taarnborg.dk.

Heidi og Kenneth - en dejlig musikalsk duo!

Heidi og Kenneth – en dejlig musikalsk duo!

Efter afrydningen af det brugte service kunne spisedeltagerne slå mave til et dejligt musikindslag i form af en velspillende duo, hvor den yderst musikalske og veloplagte frontfigur, Heidi, på sin smukt klingende harmonika fremførte det ene potpourri efter det andet og via musikken ledte forsamlingshuset på en rejse stort set gennem hele verden. I sidste del af underholdningen sluttede Kenneth, Heidis mand, sig til den festlige musikfremførelse med sin bas, som han behandlede formidabelt trods kun ét års øvelse.

Heidi gav god musikunderholdning

Heidi gav god musikunderholdning

Lissi, Frands og Jørgen blev valgt ud blandt publikum – for at give lidt rytmestøtte (med vekslende resultat) til et smukt sambanummer udført af Heidi.

Lissi viste stor rytmesans Frands holdt takten på ske og flaske Jørgens forsøg på dans og musik gav smil

Heidis ihærdige forsøg på at få gang i dansen resulterede kun i ét heldigt og underholdende resultat: Eigil Hansen sprang ud på gulvet og brillerede med en kosakdans til Heidis medrivende russiske musikstykke!

Eigil brillerede med en kosakdans til Heidis russiske musikstykkeKlokken nærmede sig 21, da deltagerne i fællesspisningen begyndte at forlade forsamlingshuset. Og efter bemærkningerne at dømme, så var langt de fleste meget mætte, glade og tilfredse med både mad og underholdning. En del foreslog, at der også i 2018 arrangeres nogle fællesspisninger i forsamlingshuset, hvilket lokalrådet lovede at undersøge mulighederne for.