Tårnborg spiste sammen – igen

” Tårnborg spiste sammen – igen!”
den 27. september 2017

Tårnborg Forsamlingshus 27. september 2017

Tårnborg Forsamlingshus 27. september 2017

Der var god tilslutning til september måneds spis sammen-arrangement i Tårnborg Forsamlingshus, hvor Tårnborg Lokalråd igen havde inviteret sognets beboere på et billigt måltid mad og socialt samvær med såvel unge som ældre fra sognet.

Der var god tilslutning til "Tårnborg spiser sammen" i forsamlingshuset

Der var god tilslutning til “Tårnborg spiser sammen” i forsamlingshuset

Klokken 18.00 havde et hundrede borgere med tilknytning til Tårnborg Sogn forventningsfuldt sat sig til bords ved de nydeligt dækkede borde med hvide stofduge og levende lys.
Efter at formanden for Tårnborg Lokalrådet, Karen Holst Carlsen, havde budt velkommen, og forsamlingshusets værtinde, Conny Laustsen, havde fortalt om aftenens menu, blev der stor tilstrømning til den fremsatte buffet.

Hovedretten bestod af skinkesnitzler, kartoffelbåde, bearnaisesauce og grønærter

Hovedretten bestod af skinkesnitzler, kartoffelbåde, bearnaisesauce og grønærter

Der var god stemning ved bordene

Der var god stemning ved bordene

Efter at den velsmagende hovedret var indtaget og Inden deltagerne gik til desserten, som var
et tilkøbstilbud i form af gammeldags æblekage, blev sognets tilbud for deltagelse i aktiviteter sædvanen tro gennemgået af lokalrådets sekretær, Jørgen F. Rasmussen. Hver måned ophænges en aktivitetskalender på udvalgte steder i sognet, fx i Dagli’Brugsen i Frølunde, i forsamlingshuset, på Tårnborg Skole, i Kildebakken og i Tårnborghallen. Der blev opfordret til, at sognets beboere gør brug af de mange tilbud, hvoraf størstedelen henvender sig til både unge og ældre i Tårnborgområdet.

Efterfølgende tog James Hansen, som er formand for bestyrelsen i Tårnborg Forsamlingshus, ordet for at takke forsamlingshusets værtspar, Conny og Jan Laustsen, for årene, hvor ægteparret har været forpagtere i huset. Den 30. september er parrets sidste dag som værtspar, hvorefter Lone og Tomm Knudsen overtager opgaven.

Blomsterbuket og gave fra forsamlingshusets bestyrelse til Conny og Jan Laustsen

Blomsterbuket og gave fra forsamlingshusets bestyrelse til Conny og Jan Laustsen

Efter kaffen og desserten samt et par timer i hyggeligt selskab forlod de sidste spisedeltagere forsamlingshuset og mange lovede at komme igen tirsdag den 31. oktober klokken 18.00, hvor lokalrådet i samarbejde med Husets Venner forsøger at gentage succesen.